Focus op de groei en verbetering van uw bedrijf

Clappform is een flexibel cloud-gebaseerd platform dat van u het data gedreven bedrijf maakt dat u wilt zijn. Het maakt geavanceerde data-analyse mogelijk met behulp van Artificial Intelligence (AI) Machine Learning (ML) en integreert dit in uw bedrijfsprocessen. 

Wij specialiseren ons op het vlak van automatisering, kunstmatige intelligentie, operationeel onderzoek en data science. 

Klant projecten

Wij zijn dankbaar veel bedrijven in verschillende sectoren te kunnen helpen met hun innovatie

and many more... 

"Kunstmatige intelligentie (AI) zal een vast onderdeel worden van de assets van een vastgoedprofessional. Met de tool van Clappform kunnen mijn medewerkers dagelijks in de bedrijfsvoering AI gebruiken om vastgoedobjecten beter te waarderen, huurprijzen te bepalen en overnames af te ronden." 


Huib Boissevan - CEO Annexum 

Onze belangrijkste industrieën 

Clappform is actief in de volgende industrieën


Overheid

Neem beter geïnformeerde beslissingen door real-time informatie te ontvangen om inwoners zo goed mogelijk te kunnen helpen.  

Commercieel vastgoed

Verkrijg waardevolle inzichten over uw assets, portfolio en ruimtelijke omgeving voor zowel commercieel als residentieel vastgoed. 

Residentieel vastgoed

Verkrijg waardevolle inzichten over uw assets, portfolio en ruimtelijke omgeving voor zowel commercieel als residentieel vastgoed. 

Banken / Financiën

Ontvang informatie in real time, maak gebruik van slimme systemen en automatiseer processen om doeltreffender te werken.  

SMART Economy

Monitor en beheer al uw gebouwsystemen in één applicatie en verzamel gegevens om complexe uitdagingen waar steden mee te maken hebben op te lossen.

Woningcorporaties

Digitaliseer uw dagelijkse activiteiten om de dienstverlening aan patiënten te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.  

Doorstroming op de woningmarkt

Clappform is actief binnen de vastgoedsector bij verschillende sociale wooncorporaties in Nederland. Wij helpen de doorstroming op de woningmarkt te versnellen door inzicht te geven in de mutatiegraad, empty nesters en voorsorteerders. 

Clappform B.V.

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2023 All rights reserved.