Focus op de groei en verbetering van uw bedrijf

Clappform is een flexibel cloud-gebaseerd platform dat van u het data gedreven bedrijf maakt dat u wilt zijn. Het maakt geavanceerde data-analyse mogelijk met behulp van Artificial Intelligence (AI) Machine Learning (ML) en integreert dit in uw bedrijfsprocessen. 

Wij specialiseren ons op het vlak van automatisering, kunstmatige intelligentie, operationeel onderzoek en data science. 

Klant projecten

Wij zijn dankbaar veel bedrijven in verschillende sectoren te kunnen helpen met hun innovatie

and many more... 

"Kunstmatige intelligentie (AI) zal een vast onderdeel worden van de assets van een vastgoedprofessional. Met de tool van Clappform kunnen mijn medewerkers dagelijks in de bedrijfsvoering AI gebruiken om vastgoedobjecten beter te waarderen, huurprijzen te bepalen en overnames af te ronden." 


Huib Boissevan - CEO Annexum 

Our key Industries


Neem beter geïnformeerde beslissingen door real-time informatie te ontvangen om inwoners zo goed mogelijk te kunnen helpen.  

Verkrijg waardevolle inzichten over uw assets, op thema's als betaalbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid voor zowel woningcorporaties als marktpartijen. 

Verkrijg waardevolle inzichten over uw retailassets, portfolio en ruimtelijke omgeving die van toepassing zijn op verschillende retail use cases.

Ontvang informatie in real time, maak gebruik van slimme systemen en automatiseer processen om doeltreffender te werken.  

Data analyes voor energie- en nutsgegevens in één omgeving, voer simulaties uit en bekijk de impact van duurzaamheid op grote schaal. Ook de mogelijkheid om energielabels op huisniveau te berekenen. 

Monitor en beheer al uw gebouwsystemen in één applicatie en verzamel gegevens om complexe uitdagingen waar steden mee te maken hebben op te lossen.

Het is ook mogelijk voor business en entreprise klanten om het Clappform-platform als iPaaS-platform te gebruiken, waarbij ontwikkelaars speciale gebruikersrechten krijgen. Klik op de knop rechts voor meer informatie over Clappform Connect. We hebben ook Clappform Consult, waar ervaren IT- en managementconsultants u helpen met uw software-integratie en digitale transformatie. Clappform AI is speciaal opgericht voor AI-projecten, waarbij we vertrouwen op nieuwe innovaties in de wetenschap.

Clappform B.V.

Overschiestraat 61

1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2024 All rights reserved.