Nutsbedrijven & Energie

Slimme oplossingen voor een betere samenleving

Steden en nutsbedrijven staan voor de grote opgave om verduurzaming te versnellen. Verschillende (semi)overheidsinstellingen gebruiken het Clappform platform om simulaties uit te voeren in de gebouwde omgeving.

Energie- en nutstoepassingen

Voorspellingen op basis van machine learning kunnen je bedrijfsapplicaties slimmer maken. In de praktijk is dit echter nog steeds een uitdaging, waar veel teams van datawetenschappers soortgelijke obstakels ervaren. Ondanks deze moeilijkheden, kan het benutten van machine learning voor voorspellingen aanzienlijk de intelligentie en efficiëntie van je bedrijfsapplicaties verbeteren, waardoor nauwkeurigere prognoses en geïnformeerde besluitvorming mogelijk worden.


Energietransitie

Inzichten in de energietransitie in verschillende gemeenten met passende acties.

Energiesimulaties

Door middel van AI en ML simulaties uitvoeren binnen een energienetwerk, bedrijventerrein of stad. Met ons project DataTransit kunnen we simulaties uitvoeren.

Energielabels (AI/ML)

Op basis van onze datasets kunnen we energielabels voor huizen voorspellen met behulp van geavanceerde AI en ML-scripting.

Gezonde gebouwomgeving

Regel de hele gebouwomgeving, sociale gezondheid en fysieke omstandigheden.

De slimme oplossingen van Clappform helpen u bij het verkrijgen van de belangrijkste locatie-inzichten in uw gebouwen, gebieden en steden. We kunnen gegevens van hardware zoals sensoren vertalen naar waardevolle inzichten. Dit doen we door middel van technologieën die de kracht van kunstmatige intelligentie volledig benutten. Zo stellen we u in staat om een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving te creëren.


Energie- en nutsbedrijven

Bedrijven tereinen 

Clappform is het project gestart om de energietransitie binnen bedrijfslocaties door te rekenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van maatregelen en AI/ML algoritmes. Het is mogelijk om verschillende scenario's door te rekenen en maatwerk toe te passen voor eindgebruikers via een flexibele interface. 

Het project is gestart onder de naam DataTransit en wordt gesteund door de Provincie Noord-Holland.

Ecosystems en klanten

Clappform B.V.

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2024 All rights reserved.