Ons analytics platform. 

Slimme oplossingen voor een betere samenleving.

Met ons flexibele cloud-gebaseerde platform kunt u realtime inzichten krijgen in uw dagelijkse activiteiten. Met ons platform helpen wij klanten in alle verschillende branches bij het integreren en ontwikkelen van AI-oplossingen om hun bedrijfsprocessen slimmer te maken. 

Platform kenmerken


Bronnen

Maak verbinding met duizenden publieke en private gegevensbronnen. Overal ter wereld toegankelijk. 

API

Dataconnectie die eenvoudige data-integratie met allerlei externe bronnen mogelijk maakt.  

 Analytics Engine

Een krachtige engine om uw analytics te draaien die kan variëren van beschrijvend-analytisch tot complexe (bijv. AI/ML) algoritmes. 

AI Workflow

Voer AI direct in de cloud uit. Creëer, beheer en onderhoud workflows die de kracht van AI mogelijk maken. 

Acces Management

Heeft de mogelijkheid om verschillende rollen en autorisaties te geven op het Clappform platform, zowel op gebruikers- en dataniveau. 

Versioning control

In geval van een incident is versiebeheer van uw applicatie mogelijk in de vorm van een "roll-back". 

Audit Trail

Logbestanden van de activiteiten op het platform om gebruikersgedrag te meten, te monitoren en te evalueren. In geval van een incident gebruikt als root-cause analyse.

Apps

Krachtige SaaS-applicaties, met een focus op data en een visuele, eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface.

Onze oplossingen

Het platform van Clappform wordt in verschillende gevallen ook gebruikt als white-labeled software oplossing. 

Bekijk enkele van de producten gebouwd op ons platform: 

Het is ook mogelijk voor zakelijke en enterprise klanten om het Clappform-platform te gebruiken als een iPaaS-platform, waarbij ontwikkelaars speciale gebruikersrechten ontvangen. Om meer te weten te komen over Clappform Connect, klik op de juiste knop. We bieden ook Clappform Consult, waar ervaren IT- en managementconsultants u helpen met uw software-integratie en digitale transformatie. Clappform AI is speciaal ontwikkeld voor AI-projecten, waarbij we vertrouwen op nieuwe innovaties in de wetenschap.

Kom in contact met ons data science team

Inzichten in het platform

Wij bieden een volledig geïntegreerde digitale ervaring voor onze klanten. Met ons SaaS-platform (Software-as-a-Service) kunt u inzichten uit vele verschillende bronnen verzamelen, analyseren, monitoren en extraheren om uw uitdagingen in een breed scala van sectoren op te lossen.

1. Data integratie

Wij bieden concrete oplossingen om uw bedrijf te begeleiden met soepele digitale integraties. Door over te stappen op een cloud-gebaseerde oplossing kunt u gegevens van hogere kwaliteit verkrijgen, uw processen controleren, tijd besparen aan administratief werk en real-time inzichten verkrijgen.

2. Analytics Engine

Clappform helpt u om maximale waarde uit uw data te halen. Onze geavanceerde AI-analytics analyseren zowel gestructureerde als ongestructureerde data, waardoor u waardevolle inzichten kunt verkrijgen uit al uw systemen, gepresenteerd in uw Clappform-applicatie. U hoeft niet langer te vertrouwen op maandelijkse rapporten maar kunt gebruik maken van onze eenvoudige analytische dashboards met gestructureerde inzichten.

3. Actionflows

Bij Clappform begrijpen wij de waarde van het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Met Clappform Workflow kunt u uw bedrijfsprocessen automatiseren en weet u precies hoe uw bedrijf ervoor staat. Van het aanpakken van de status van alle lopende projecten in uw bedrijf tot het versturen van e-mail notificaties - Clappform Workflow zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte blijft.

3. Data visualisatie en data export

Clappform stelt u in staat uw data te bekijken zoals u dat wilt. Uw gegevens en inzichten worden gevisualiseerd in één gebruiksvriendelijke applicatie die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Samen vinden we de beste manier om uw data te presenteren in elk type grafiek of tabel.  

Clappform B.V.

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2024 All rights reserved.