SMART City

Slimme oplossingen voor een slimme community

Connected societies worden steeds belangrijker. Denk aan SMART cities en SMART buildings. Met de Location Analytics app kunnen gebruikers hun data koppelen aan Clappform om zo de meest waardevolle inzichten te verkrijgen. Focus op het creëren van een slimme, duurzame omgeving.

SMART applications

Voorspellingen op basis van machine learning kunnen uw bedrijfsapplicaties slimmer maken. In de praktijk is dit echter nog moeilijk en veel data scientist teams ondervinden vergelijkbare moeilijkheden:


SMART Cities

Verbeter de prestaties van een stad en het welzijn van de burgers. 

SMART Gebouwen

Verzamel gegevens van hardware en bestuur uw gebouw real-time. 

E-fficiency gebouwen

Bouw duurzame gebouwen en optimaliseer het welzijn van de gebruikers van het gebouw. 

Gezonde gebouwen

Regel de gehele gebouwomgeving, de sociale gezondheid en de fysieke omstandigheden.  

Energie transitie

Inzichten in de energietransitie in verschillende gemeenten met passende acties. 

De slimme oplossingen van Clappform helpen u bij het verkrijgen van de belangrijkste locatie-inzichten in uw gebouwen, gebieden en steden. Wij kunnen gegevens van hardware, zoals sensoren, vertalen naar waardevolle inzichten. Dit doen we met technologieën die de kracht van kunstmatige intelligentie volledig benutten. Zo stellen we u in staat om een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving te creëren.


SMART Solutions

SMART Buildings

Clappform's smart building oplossing helpt u bij het beheren van alle systemen in het gebouw, waaronder ventilatie, verwarming, geluid, temperatuur, verlichting, waterkwaliteit en ruimtegebruik. Efficiëntere bezettingsgraden, gezondere werkomgevingen, kostenbesparingen en energie-efficiënte kantoren worden gecreëerd met behulp van onze geavanceerde data-analyses.

Ecosystems

Clappform B.V.

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2024 All rights reserved.