Vacature Business Development

Deze functie wordt vervuld in Amsterdam op het kantoor van Clappform. 


Clappform is een low-code cloud applicatie platform gericht op data-analyse en procesoptimalisatie. Wij zijn een jong bedrijf met als missie om zoveel mogelijk bedrijven te helpen met de digitale transformatie. Een van de functionaliteiten binnen Clappform is het visualiseren van data via onze low-code data visualisatie widgets. Deze module is continue in ontwikkeling zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. 

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in een werkplek met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Wij willen de bekendheid van ons product vergroten en daar kom jij bij kijken. Met behulp van strategischekeuzes en contact leggen met potentiële klanten willen wij Clappform op de radar zetten.


Wie ben jij?

Jij hebt een bachelor of master (WO/HBO) in de richting van Bedrijfskunde/ Economie/ Digitale technologie / Marketing / of iets dergelijks.  


Daarnaast ben je:

  • Proactief, je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.
  • Heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en innovatie;
  • Gemotiveerd, innovatief ingesteld en detail gericht;
  • Communicatief vaardig met sterkte analytische vaardigheden;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal – meer talen zijn altijd interessant (maar niet noodzakelijk);
  • Beschikbaar voor 3-5 dagen in de week; (voorkeur gaat uit naar fulltime). 


Wat wij bieden:

Clappform is een snelgroeiende, innovatieve start-up met enthousiaste en jonge mensen. Wij hebben meerdere jaren ervaring in consulting, B2B-marketing en software. 

Solliciteer nu. Stuur een e-mail naar: info@clappform.com of t.griffioen@clappform.com met een korte motivatie en je cv. 

Voor meer informatie over onze AI-cloudoplossingen ga naar: www.clappform.com 

Clappform B.V.

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2024 All rights reserved.