Vacature Business Development - Realstats

Realstats is een dochteronderneming van Clappform. Deze functie wordt vervuld in Amsterdam op het kantoor van Clappform. 

Ben je een enthousiaste student die opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in een werkplek met veel afwisseling? Ben je innovatief, gemotiveerd en leergierig? Lees dan verder, want misschien zijn wij opzoek naar jou!

Realstats is opgericht als een joint venture tussen data-analyse bedrijf Clappform en huurwoning platform Pararius. Realstats is specialist in de vastgoedbranche en nummer één in huurdata. Wij helpen vastgoedprofessionals (gemeenten, beleggers, makelaars en projectontwikkelaars) met data-producten en -analyses om belangrijke keuzes te onderbouwen, denk bijvoorbeeld aan het maken van voorspellingen over de optimale huurprijs van nieuwbouwprojecten. Kortom, de plek waar data-analyses en vastgoed samen komen.

Wij willen de bekendheid van ons product vergroten en daar kom jij bij kijken. Met behulp van strategischekeuzes en contact leggen met potentiële klanten willen wij Realstats op de radar zetten.


Wie ben jij?

Jij bent een bachelor/begin master (WO/HBO)student in de richting van Bedrijfskunde/ Economie/ Digitale technologie / Marketing / of iets dergelijks en wil graag werkervaring opdoen.


Daarnaast ben je:

  • Proactief, je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.
  • Heb je affiniteit met de vastgoedmarkt;
  • Gemotiveerd, innovatief ingesteld en detail gericht;
  • Communicatief vaardig met sterkte analytische vaardigheden;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal – meer talen zijn altijd interessant (maar niet noodzakelijk);
  • Beschikbaar voor 3-5 dagen in de week; aantal maanden is bespreekbaar (ongeveer tussen de 3-12 maanden).


Wat wij bieden:

Realstats is een snelgroeiend, innovatief bedrijf met enthousiaste en jonge mensen. Tijdens je werk word je intensief begeleid door ons team. Je dagen zullen variërend zijn waarbij je verantwoordelijk bent voor een groot aantal verschillende taken. De ene dag ga je mee naar de klant, de andere dag richt je je op sales en nieuwe klanten en de andere dag ben je op kantoor voor marktonderzoek en het werken aan proposals. 


Solliciteer direct door een mail te sturen naar hello@realstats.com t.a.v. Tom Griffioen / sollicitatie - business development

Clappform B.V.

Overschiestraat 61
1062 XD Amsterdam

info@clappform.com

Clappform B.V. 2023 All rights reserved.