Partners & Alliances

Clappform's social economic environment

Wij bieden een volledig scala aan ontwerp- en ontwikkelingsdiensten. Als klant staat u in contact met ons ervaren projectmanagement, dat u in elke fase van het project op de hoogte houdt en vragen beantwoordt. 

Partners & Alliances

NL AI Coalition

De NL AI Coalitie is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarin overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om de AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden. 

De ambitie is om Nederland in een voorhoedepositie te brengen op het gebied van kennis en toepassing van AI voor welvaart en welzijn. Een van de belangrijkste doelen is om binnen drie jaar impactvolle AI-innovaties te realiseren in ten minste tien economische en maatschappelijke sectoren. Voor meer informatie, zie: NL AI-coalitie

Vrije Universiteit Amsterdam

 De VU StartHub stelt bedrijven in staat samen te werken en in contact te komen met ondernemende studenten, onderzoekers, startups en experts in een van de meest innovatieve ecosystemen. Door deel te nemen aan de activiteiten die VU StartHub mogelijk maakt, waaronder het creëren van uitgebreide netwerken, coaching en marketingactiviteiten, zijn bedrijven in staat om continu te groeien. Voor meer informatie kunt u terecht op: VU

TEKDELTA

TekDelta is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse organisaties, kennisinstellingen en de startup community. Wij organiseren kwalitatieve meetups tussen high level startups en toonaangevende Nederlandse organisaties. TekDelta biedt hubs een extra kanaal om hun beste startups in contact te brengen met potentiële zakenpartners. Voor meer informatie kunt u terecht op: Tek Delta

Products on the Clappform platform

Realstats 

Realstats is een joint-venture tussen Pararius en Clappform. Realstats is de specialist in de vastgoedsector en nummer één in het leveren van huurgegevens. Ons team van data-experts levert de meest betrouwbare datasets en data-analyses van de Nederlandse ongereguleerde huurwoningmarkt. Dit doen wij door data van de twee grootste huurwoningportals van Nederland, Pararius en Huurwoningen.nl, te combineren met andere betrouwbare databronnen.

Voor meer informatie: www.realstats.com 

AgroSecure 

Het AgroSecre-platform helpt de cyberweerbaarheid onder boeren te vergroten. AgroSecure richt zich op het detecteren van cyberrisico's door middel van de cyber resilience scan en risicobeoordelingen specifiek voor de agrarische sector. Deze diepgaande oplossing richt zich op de huidige staat van cyberrisico's en is in staat om boeren op tijd te waarschuwen via automatische waarschuwingen. 

Voor meer informatie: www.agrosecure.nl 

Woningdoorstroming

Woningdoorstroming is de oplossing om de doorstroming in de woningmarkt te versnellen. Breng de ketenoptimalisatie op gang en verbeter het doorstroompercentage. Identificeer empty nesters en voorsorteerders, en bekijk hoe de verhuisketen geoptimaliseerd kan worden. Predictive analytics brengen de mutatiegraad in kaart en geven real-time inzichten. 

Voor meer informatie: www.woningdoorstroming.nl 

Clappform B.V.

Parlevinker 17
1186 ZA Amstelveen

info@clappform.com

Clappform B.V. 2022 All rights reserved.